Καλέστε μας +30 23810 26555-6
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 πμ - 15.30 μμ

Ελ

En

Γενική Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηριων Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη

Σε θετικό κλίμα, διεξήχθη στο περιθώριο της 85ης ΔΕΘ- η Γενική\\n Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου έγινε ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και συζητήθηκαν  εκτενώς οι τρόποι ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Στη συνεδρίαση υπό τον Πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, παρέστη η Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕΕ, αποτελούμενη από τους κκ. Μασούτη Ιωάννη – Α΄ Αντιπρόεδρο, Ραβάνη Παύλο – Β΄ Αντιπρόεδρο, Τσώτσο Ιορδάνη – Γ΄ Αντιπρόεδρο, Ηλία Χατζηχριστοδούλου – Δ’ Αντιπρόεδρο, Βασίλειο Γιαγιάκο – Ε’ Αντιπρόεδρο, Αγνιάδη Παναγιώτη – Γενικό Γραμματέα, Γεωργιάδη Στέφανο – Υπεύθυνο Εξωστρέφειας\\n και Διεθνών Σχέσεων καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Γενικής Συνέλευσης\\n της ΚΕΕΕ.
Από πλευράς πολιτικού κόσμου παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και\\n Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης,  ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ.\\n Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Κώτσηρας, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Στράτος Σιμόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής κ. Αλέξης Χαρίτσης, ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής βουλευτής κ. Μιχάλης Κατρίνης, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ βουλευτής κ. Γιάννης Δελλής, , ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, κ.Γιώργος Πιτσιλής, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Γιάννης Παναγόπουλος, ο\\n πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

Ο πρωθυπουργός\\n κ. Κυριάκος Μητσοτάκης που σημειωτέων είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που συμμετείχε στις διαδικασίες της Γ.Σ. , κατά τον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων επισήμανε ότι η κυβέρνηση “έχει αποδείξει ότι, παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες, στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα, διότι με αυτόν τον τρόπο\\n στηρίζει και τον κόσμο της εργασίας”, προσθέτοντας ότι τα Επιμελητήρια\\n αποτελούν σύμμαχο στην προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας. 


Προηγούμενο Επίσκεψη κλιμακίου Ν.Δ. στο Επιμελητήριο Πέλλας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

25ης Μαρτίου 13,
Τ. Κ. 58200 Έδεσσα

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:00 πμ – 15:00 μμ

Εξυπηρέτηση Κοινού:

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:00 πμ – 14:30 μμ

Newsletter