Καλέστε μας +30 23810 26555-6
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 πμ - 15.30 μμ

Ελ

En

Επίσκεψη κλιμακίου Ν.Δ. στο Επιμελητήριο Πέλλας

Το Επιμελητήριο Πέλλας επισκέφτηκε στις 10.09.2021 κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στα πλαίσια της προετοιμασίας της 85ης ΔΕΘ.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο κ. Τάσος Γαϊτάνης – Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόμενος από τη βουλευτή Θεσσαλονίκης\\\\n Νέας Δημοκρατίας κα. Άννα Ευθυμίου, τους βουλευτές του Ν. Πέλλας κ. Διονύσιο Σταμενίτη και Λάκη Βασιλειάδη καθώς και στελέχη του κόμματος του Νομού Πέλλας.

Ο πρόεδρος του\\\\n Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιρδάνης Τσώτσος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε: στο Σχέδιο Πισαρίδη το οποίο κρίνεται θετικό αλλά πρέπει να ξεκινήσει διαβούλευση του πολιτικού κειμένου με τους φορείς για να μετεξελιχθεί σε ένα συγκεκριμένο\\\\n πλαίσιο δημιουργίας κινήτρων και μέτρων που μπορούν να εφαρμοστούν στην Ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα, στην ανάγκη Δημιουργίας Τράπεζας ΜΜΕ, στις Φορελαφρύνσεις – κίνητρα για νέες επενδύσεις, στην Έναρξη του Νέου ΈΣΠΑ για Επενδυτικά Προγράμματα, στη Στήριξη Λιανικού Εμπορίου που έχει πληγεί περισσότερο από το Covid kai δημιουργεί Ανάπτυξη και σταθερές θέσεις εργασίας, στο μεγάλο θέμα σχετικά με Αποζημιώσεις – Ενίσχυση επιχειρήσεων από ολική καταστροφή λόγω καιρικών φαινομένων (Διαλογητήρια, ψυγεία, κονσερβοποιία μεταφορικές),στις επενδύσεις για καθαρή ενέργεια στο Νομοί Πέλλας Φ/Β από μικρούς επενδυτές, στη στήριξη του ΜΜΕ Εξαγωγικού Εμπορίου\\\\n και διασύνδεση με Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στα Μέτρα για συγκράτηση πληθωρισμού\\\\n (καθημερινές αυξήσεις βασικών προϊόντων) στα Κίνητρα επιστροφής και συγκράτησης των νέων αλλα και στο οδικό δίκτυο του Νομού Πέλλας.

Ακολούθησε συζήτηση και καταγραφή προτάσεων και απόψεως από όλους τους παριστάμενους\\\\n στο τραπέζι της συζήτησης ώστε να μεταφερθούν οι απόψεις και οι προτάσεις του\\\\n Επιμελητηρίου ως συμβούλου της πολιτείας σε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο. .



Προηγούμενο Δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός για τη μίσθωση ακινήτου

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

25ης Μαρτίου 13,
Τ. Κ. 58200 Έδεσσα

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:00 πμ – 15:00 μμ

Εξυπηρέτηση Κοινού:

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:00 πμ – 14:30 μμ

Newsletter